loader

MB-Vloerverwarming en vloerkoeling systemen

MB-Vloerverwarming en vloerkoeling systeem: De vloerverwarming in de dekvloer kan op de volgende wijze aangebracht worden: Op ruwe betonvloer in de metalen clips (geen staal net benodigd voor het leggen van de vloerverwarming). zwevende dekvloer, waarbij op de isolatie een PE-Folie wordt aangebracht daarna de vloerverwarming in de metalen clips…

Lees verder ›

MB-Buitenverwarming

MB-Buitenverwarming is voor het gebruik buitenshuis. Dit kan gebruikt worden om plaatsen vorst- en sneeuwvrij te houden. Dit systeem wordt toegepast bij: Voetbalvelden Laadplatforms Opritten Parkeerplaatsen Bedrijfshallen Start- en landingsbanen van vliegvelden Buiten entree Galerijen Enz. Ook kunnen deze leidingen aan gebracht worden in asfaltwegen en asfaltterreinen.    

Lees verder ›

MB-Wandverwarming

Het MB-wandverwarming is voor verwarming en koeling dit kan gebruikt worden in: woningen, appartementen en utiliteitsbouw.  Dit kan worden toegepast indien er onvoldoende verwarmingsvermogen in de vloer kan worden aangebracht. Ook draagt de wandverwarming bij aan een nog comfortabeler klimaat in de ruimte. Dit systeem wordt door middel van op…

Lees verder ›

MB-Vloerverwarming en vloerkoeling industriële gebouwen

MB-Betonkernactivering is een systeem voor commerciële en industriële bouw. Met dit systeem kan worden verwarmd of gekoeld in toenemende mate. Dit systeem kan worden toegepast in: Magazijnen Kerken Winkels Hangars Fabrieken Dit systeem is ook geschikt voor toepassing in voorgespannen beton.

Lees verder ›

MB-Vloerverwarming en vloerkoeling sportvloeren

Voor sporthallen hebben wij voor iedere vloer een oplossing. 1. Verende sportvloer hierbij worden de vloerverwarmingsleidingen in de stalenclips tussen de opbouw van de sportvloeren leverancier aangebracht. 2. Gietsportvloeren, bij gietsportvloeren worden de vloerverwarmingsleidingen op de boven-wapening aangebracht, in de dekvloer of als betonkernactivering.  

Lees verder ›

© MB Buis 2017